Steam linux client

Autor: alex- , 15 Februarie 2013 , COMENTARII (15)

Pe data de 14 februarie 2013 s-a lansat Steam Client pentru LINUX.


Steam client este acum disponibil pentru download gratuit de la Centrul de Software Ubuntu.

In plus fata de jocuri, Steam client pentru Linux include Big Picture, noul mod de Steam conceput pentru a fi utilizat cu un controler de TV si joc.

Ramane de vazut acum cati vor schimba Windows cu Linux.

Ubuntu SS:

Sursa: http://store.steampowered.com/sale/linux_release

ADAUGA UN COMENTARIU

nu va fi publicat

Comentarii (15)

Catalin
M-ar interesa LINUX foarte mult pt ca nu e plin de errori ca un Windows... Dar vreau sa stiu daca merg majoritatea jocurilor pe de Stam pe Linux !
BorfashuL
M-ar interesa LINUX foarte mult pt ca nu e plin de errori ca un Windows... Dar vreau sa stiu daca merg majoritatea jocurilor pe de Stam pe Linux !Multumesc !
Statiksz
Am rezolvat problema. Merge foarte bine si pe Linux :)
Statiksz
Si este cineva cine a incercat? K io folosesc linux si acuma am instalat si steamu. Merge foarte prost CSu si nici nu pot sa schimb rezolutia...
jack
bai frate Face-ti stamu cum a fost.. asta ce ati facut akm e ce`a mai mare prostiee...
LooLoo
Frate eu nu sunt la curent cu linux si slbz valve. De ce nu imi mai merge CS 1.6 si CS:GO ? Am windows 7 si nu imi arde sa schimb ceva la laptopul meu doar pentru ca asa vrea valve. Ma poate lamuri si pe mine cineva ? Multumesc anticipat
Quicksilver
Eu oricum mai foloseam Linux. Dar daca e asa,ma mut pe linux. Imi fac doua partitii. Una cu Windows si cealatla cu Linux. Pentru ca mai utilizeaza si ce-i din familie pc-ul. Daca ar fi fost dupa mine,as ramane cu linux. :)
alex
ce ba dupa ce ca astia incearca sa pun cs 1.6 intro postura cat mai prosasta degeaba mai cumparam steam ce sa facem cu steamu sa stea in pc si noi sa jucam CS:GO mie nu prea imi convine :(
Seb!x
Ce sa mai faci nu vedeti ce a facut astea de la valve cu cs.16 a stricat tot jocu e ca ... nici juca nu mai putem wsm dam bani pe steamuri aiurea
Syma
si tot pe 14 februarie a fost ultimul update (cel mai prost update posibil) cs-ul l-a mutat intr-un loc banal care n-are nici un sens pana se va obisnuii toti playeri unde sunt pozele va dura foarte mult sa trimita o poza.. iar ce pot spune multe comenzi noi adaugate (cl_min_ct) (cl_min_t) iar multe scoase ori schimbate... una dintre ele este (fps_modem) numai exista.. era comanda cea mai importanta pentru marirea fps-ului..
Boogyem3n
nu-i dau de capat..am instalat steam-ul da nu vrea sa porneasca :(
Alexx
Nu, eu raman cu CS 1.6 e mai frumos si este o istoreie si o istorie va ramane !
ade
Degeaba au facut pt linux , ca au facut ei ceva update ratat si la versiunea de cs 1.6 pt windows, si acum , nu mai merge cs-ul :| doamne,,, multa intelepciune le-or trebuit , sa-l strice...
Ionut Aurelian
Buun, pacat ce e numai pentru ubuntu, cea mai naspa distributie linux care poate exista (nu in sens de stabilitate si support).

Eu unul folosesc ArchLinux, foarte personalizabila si care cere foarte putine resurse. Ubuntu is for noobs! Sau mai bine zis pentru aia obisnuiti cu windows.
Angrry
E frumos linux, in special ubuntu.Eu oricum voi folosi linux peste cateva luni (momentan nu pot, am un computer vechi de 10 ani, din 2002, si deabea merg cateva jocuri pe el).Ma bucur sa vad ca steam este disponibil pentru linux.Ubuntu e cea mai buna distributie din punctul meu de vedere.Numai bine.

Copyright © 2011-2019 www.csservers.ro. All rights reserved.