Evidenta va fi curatata de noile tipuri de flood

Scris de alex- , 12 Februarie 2018 , COMENTARII (3)

Evidenta CsServers.ro este exclusiv pentru jucatori Counter Strike 1.6 , nu pentru asta:Dupa cum vedeti din mizeria asta nici un jucator de pe fata pamantului nu isi schimba numele de 20 de ori in 2 minute si da retry pe un anumit server. Astia nu sunt jucatori de Counter Strike 1.6 , nu stiu ce sunt , nu ma intereseaza.

Fiecare este responsabil de redirectelel lui. Eu nu tin evidenta pentru asa ceva , ce fel de FAKE BOTS FAKE PLAYERS FAKE SHITS si in ce mod ajung aici , de acum dau BAN la IP(redirect) fara sa stau la discutii.
Binenteles ca aceste probleme se pot remedia de owner si atunci ii pot scoate ban fara nici o problema. Pana nu ne lamurim ce se intampla exact nu avem ce discuta.

Pentru unban ne auzim pe ts.csservers.ro

ADAUGA UN COMENTARIU

nu va fi publicat

Comentarii (3)

Hytman
Un update la Redirecte!? :D
Este evident ca acesti oameni fara viitor nu fac altceva decat sa isi bata joc de munca ta,ar fi bine sa iei astfel de masuri drastice cel putin odata pe luna.Sunt multi care flodeaza evidenta...
LucifeR # God.CsGame.Ro
Foarte bine! oricum m-am saturat de ala ... doar a a a a a ..nici nu mai tineam pasul cu redirectele lu ala!
noname
a si venit timpul sa basezi rahaturile de evidenta de la turbo boost, strica tot, nici nu poti urmari evidenta ca in 5-6 secunde apar 5-6 queryuri noi cu boti.

Copyright © 2011 www.csservers.ro. All rights reserved.