Castiga dropuri pentru serverul tau

Autor: alex- , 13 Octombrie 2018 , COMENTARII (11)

Incepand cu data de 1 Octombrie 2018 am inceput un nou concurs pentru CsServers.ro sa ajutam serverele votate sa castige dropuri.

Pagina dedicata concursului se regaseste si in meniu: Pagina Concurs Dropuri

Dropurile sunt oferite de partenerii CsServers.ro care fac un efort pentru a ajuta acest proiect.
Numarul lor variaza si nu se stie niciodata cate dropuri va primi un server dupa ce a castigat. Facem cate dropuri putem! Chiar daca sunt 10 , 1000 sau 5000.
Da am scris corect 10! Se poate ca intr-o zi sa nu facem aproape nici un drop ... asta e! depindem de foarte multi factori si astea sunt conditiile concursului.
Participarea este optionala si gratuita in limita conditiilor afisate pe pagina concursului: Pagina Concurs Dropuri

Pe langa aceste dropuri serverul castigator mai are cateva avantaje ... mai ales ca voturile ajuta cresterea punctajului pentru pozitionarea lui in pagina dedicata serverelor: Lista Servere
Si se lucreaza si la alte tipuri de a promova serverul iar cand vor fi gata voi face update la acest articol.Voturile acceptate sunt doar din Romania si folosim cel mai bun filtru anti-frauda existent dar ... incepand cu data de 14 Octombrie 2018 vom seta acest filtru sa fie un pic mai permisibil cu clasele de IP-uri blocate pentru ca voi schimba si pagina de vot sa nu mai poata fi pusa intr-un MOTD sau cine stie pe unde ... cum se intampla acum ...

Multi se plang ca nu pot frauda & reset router & use proxy & wtf , I don`t care ... pentru ca regula concursului se aplica tuturor! Daca tu ai dat 100 de mesaje si ai scos 10 voturi , sa sti ca si cel care concureaza direct cu tine a patit la fel!!! OK ?

Clasele RDS sunt blocate imediat! asa ca cel mai bine e sa strangeti voturi imediat dupa ce s-a terminat ziua 0:00 ... pentru ca atunci clasele de IP sunt libere si va luati voi voturile inaintea tuturor.

De exemplu pentru IP-ul 82.76.89.243 dupa ce ai votat, cei care vin dupa tine si au IP incepand cu 82.76.89. nu mai pot vota ...
In unele cazuri(mai ales RDS) clasa IP-ului blocata este chiar 82.76.

Dupa toate astea castigatorul este cel care are cele mai multe voturi iar in caz de egalitate se va lua in considerare cine a primit primul ultimul vot!
Daca acum avem un singur castigator , pe masura ce contribuitorii CsServers.ro vor aproviziona concursul cu mai multe dropuri vom premia si locul 2,3 ... etc ... cel putin eu asa intentionez sa fac.


Daca vreti sa deveniti contribuitori sa ajutati acest concurs cu dropuri sau orice altceva puteti intra pe DISCORD sa vorbim! Eu sunt acolo cu nickname: alexk1

GL & HF!

ADAUGA UN COMENTARIU

nu va fi publicat

Comentarii (11)

Fury.AlphaCs.Ro
cam slabut dropurile pe care le oferiti la concurs daca ar fi miza m-ai mare si voturile mai multe o sa fie :)
mANCw
Euro.gamepower cred ca asta seara are cele mai multe voturi din istoria csservers (85) 💪💪
Claudiu
Nu putem vota cei ce au internet de la orange . Imi spune ca se accepta voturi doar din romania si eu sunt din Romania
re: Claudiu
alex-
intra pe discord sa vorbim sa vedem despre ce e vorba
-coLd-
Sincer nu e corect . se accepta voturi doar din Romania si 80% cu serverele suntem din afara romaniei .
iara cu comunitatea .com .
de ce sa nu se accepte ?
e o prostie .
marcel
Mie sincer nu mi se pare corect deoarece multe comunitati isi dau voturi intre serverele lor si ei castiga mereu si serv mai slabe nu au nici o sansa sa castige vreodata
Si chestia cu numai vot din Ro nu este normal poate si noi avem prieteni sau playeriii din afara si vor sa ne voteze.
Asa am avea si noi niste sanse sa avem voturi
re: marcel
alex-
nu inteleg cum isi dau voturi intre ei ... intra pe discord sa vorbim sa ma lamuresti :)
re: alex-
Claudiu
Pai sunt multi romani in afara care au servere si au si playeri romani din afara care poate vor sa voteze serverul sau poate chiar au playeri straini care vor sa ajute serverul cu ce pot voturi etc.
andix
Sunt bune orice numar de dropuri, ma bucur de ele, mai ales ca am un server nou. Sunt tare curisos care ar fii celelalte metode de promovare a serverulu la care lucrezi. .
andrei20
sunt bune oricate dropuri decat nimic!
re: andrei20
alex-
binenteles :D

Copyright © 2011-2019 www.csservers.ro. All rights reserved.